Corona

Corona (CoVid19)

Beste klant,

De uitbraak van het nieuwe coronavirus heeft wereldwijd een duidelijke impact op de gehele supply chain. Desondanks willen wij in deze onzekere tijd voor u een betrouwbare partner blijven voor kalibraties. Hieronder vindt u daarom belangrijke informatie over, afleveringen en de bereikbaarheid van onze klantenservice.

Afleveradres en goederenontvangst
Wij verzoeken u onze aanwijzingen van onze medewerkers op te volgen wanneer u apparatuur komt brengen of ophalen.

Brengen:

Graag de apparatuur/verpakking op de aangewezen locatie te plaatsen, de 1,5 meter in acht te nemen dan openen onze medewerkers de deur en nemen wij de zorg voor uw apparatuur over.

 

Halen :

De aanbevolen afstand van 1,5 meter in acht te nemen, waarna onze medewerkers de verpakking / apparatuur plaatst op een aangewezen locatie en sluiten daarna de deur. Daarna kunt u het ophalen.

Klantenservice en bereikbaarheid
Onze klantenservice is via info@tks.nl bereikbaar.

Wij danken u voor uw begrip. Zorg goed voor elkaar en blijf gezond.

FAQs

Is het vaste laboratorium operationeel?

Ja, ons laboratorium is volledig operationeel op de bekende openingstijden en dagen.

 

Voert TKS momenteel mobiele kalibraties uit?

Ja, deze service is leverbaar onder voorwaarden dat er een gezamenlijk Corona contract wordt afgesloten bestaande uit de RIVM richtlijnen en aanvullende veiligheidsmaatregelen van TKS en van uw bedrijf, u kunt contact opnemen voor meer informatie.

 

Voert TKS momenteel on site kalibraties uit?

Ja, deze service is leverbaar onder voorwaarden dat er een gezamenlijk Corona contract wordt afgesloten bestaande uit de RIVM richtlijnen en aanvullende veiligheidsmaatregelen van TKS en van uw bedrijf, u kunt contact opnemen voor meer informatie.

 

Ontvangt TKS nog bezoekers op haar locatie?

Om verdere verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) te voorkomen, hebben we alle bezoeken aan ons bedrijf opgeschort. Alleen ons vaste personeel is aanwezig. De meeste afspraken kunnen ook virtueel of telefonisch worden gehouden, zodat een bezoek ter plaatse niet nodig is.

 

Kan ik besmet raken met het nieuwe coronavirus door het aanraken van een pakket of instrument dat ik bij TKS heb laten kalibreren?

Het risico op besmetting door het aanraken van producten of oppervlakten, zoals brieven of pakketjes, is klein. De World Health Organisation (WHO) heeft hierover het volgende statement gepubliceerd:

“Studies laten zien dat het nieuwe coronavirus buiten het lichaam enkele uren tot enkele dagen kan overleven. Dit is o.a. afhankelijk van het soort oppervlak, de temperatuur en de luchtvochtigheid. Was daarom altijd goed uw handen met water en zeep en desinfecteer bij twijfel de gehele oppervlakte om uzelf en anderen te beschermen. Vermijd het aanraken van uw gezicht.”

Voor meer informatie, zie https://www.who.int/news-room/q-a-detail/q-a-coronaviruses.

Echter op sommige oppervlakken kan het virus tot 72 uur actief blijven, daarom nemen wij de onderstaande maatregel:

Wat doet TKS nog meer om besmetting te voorkomen in het laboratorium?

TKS neemt uw apparatuur in ontvangst en wordt daarna ontsmet.

Zo voorkomen we dat onze medewerkers besmet worden, dat er geen kruiscontaminatie kan ontstaan met apparatuur van andere klanten en wordt de apparatuur virusvrij weer aan u aangeboden.

 

Wat doet TKS nog meer om besmetting te voorkomen op locatie?

TKS sluit een contract af voor het wederzijds volgen van richtlijnen.

Onze medewerkers nemen de RIVM, TKS en uw richtlijnen in acht.

Uw apparatuur wordt vooraf aan de kalibratiewerkzaamheden ontsmet.

Na kalibratie worden onze eigen meetapparatuur en auto ontsmet.

Daarvoor beschikken zij over een “Coronakit” waarbij ontsmettings- en veiligheidsmiddelen aanwezig zijn.

 

Wat is het beleid als een medewerker in een corona risico gebied is geweest?

De collega blijft twee weken na terugkeer van zijn of haar vakantie werkzaam thuis. Dit is een preventieve maatregel om een mogelijke overdracht van het virus te voorkomen.

 

Ingangsdatum : 11 mei 2020.

Disclaimer: Wijzigingen voorbehouden indien de richtlijnen van RIVM of situaties veranderen.

 

Snelle doorlooptijd

In ons vaste laboratorium streven wij naar een doorlooptijd van maximaal 10 werkdagen. Bij een kalibratie on-site of in ons mobiel laboratorium heeft u uw apparatuur dezelfde dag weer beschikbaar!