Accreditaties & Certificeringen

De kwaliteit van producten en diensten is meer en meer afhankelijk van betrouwbare metingen. Door de steeds terugkomende eis dat de metingen herleidbaar moeten zijn naar nationale en internationale standaarden worden er steeds meer verplichtingen doorgeschoven naar het meetproces, meetmiddelen en verwerking van resultaten.

Voor het vaste kalibratie laboratorium en voor kalibraties on-site beschikt TKS ® over een EN-ISO-17025:2017 accreditatie onder nummer K-137.

Niet al onze diensten en kalibraties vallen onder deze accreditatie. Voor een actueel overzicht van onze geaccrediteerde activiteiten kunt u op de website van de RvA onze scope bekijken.

Ga naar de site van de RvA voor onze scope

De kalibraties van TKS BV zijn internationaal erkend door het ILAC logo, dit kenmerk mag onder licentie van de RvA worden vermelden in combinatie met ons K-137 RvA logo op onze kalibratiecertificaten, zie ook ILAC.

Bekijk onze ISO-17025 accreditatie verklaring

VCA certificering

VCA voor veiligheid en kwaliteit

Onze visie is dat kwaliteit en veiligheid nauw verbonden zijn en daarom heeft Test & Kalibratie Service BV al sinds 1999 haar VCA* certificering.

Wanneer de veiligheid van het personeel , werkmethoden, gereedschappen en de werkomstandigheden optimaal zijn kan een constante kwaliteit gewaarborgd worden.

Tegelijkertijd is er aandacht aan minimalisering van de milieu belasting gegeven en zorgt het voor een laag ziekteverzuim.

Dus wanneer u als klant een VCA certificatie wenst, voldoen wij aan deze eis.

Bekijk ons VCA certificaat

SBB Leerbedrijf

SBB brengt beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen

De Wet educatie en beroepsonderwijs verplicht mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding te volgen bij een erkend leerbedrijf. Dit noemen we de beroepspraktijkvorming (bpv).

Door studenten te helpen opleiden leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

Investeren in opleidingen en trainingen is investeren in de toekomst.

Bij Test & Kalibratie Service BV willen we dat studenten hun competenties verder ontwikkelen en zodoende een dosis ervaring en inzicht in ons mooie vak te kunnen meegeven.

De studenten volgen opleidingen op het gebied van meettechnieken, kalibratie, project, rapportage en presentatievaardigheden met persoonlijke begeleiding.

Test & Kalibratie Service BV is erkend als 94421 Middenkader Engineering Uitstroom Technicus onder nummer SBB registratienummer : 1002504

Bekijk onze SBB erkenning

Snelle doorlooptijd

In ons vaste laboratorium streven wij naar een snelle doorlooptijd van 10 werkdagen. Bij een kalibratie on-site heeft u uw apparatuur dezelfde dag weer beschikbaar. Vraag nu een offerte aan!