Over ons

Geschiedenis

Test & Kalibratie Service BV (TKS BV) is opgericht in 1996. Toen alleen nog voor mobiele- en on site kalibratie. In 1997 werd het ISO-9001 certificaat behaald en in 1999 het VCA certificaat. Medio 2004 werd het vaste laboratorium opgezet. In 2008 werd weer een mijlpaal bereikt met de ISO-17025 accreditatie. Om de wensen van onze klanten optimaal te verwezenlijken investeren wij in kennis en innovatie. Naast kalibratie van standaard apparatuur zijn er specialismen ontwikkeld voor high end meetapparatuur. Ook is kennis van kalibratie volgens kwaliteitsnormen zoals NADCAP ruimschoots aanwezig. Uitgangspunt bij implementatie van nieuwe kalibratie mogelijkheden is dat deze in het vaste laboratorium, het mobiele laboratorium en on site uitgevoerd kunnen worden. Kwaliteit, veiligheid, milieu en MVO zijn geïntegreerd in ons werk en staan bij ons hoog in het vaandel. Onze zienswijzen zijn onderstaand als volgt beschreven:

Missie

“Redefine the standard in service” staat voor onderscheidende, hoogwaardige en grensverleggende dienstverlening.  Wij geloven in een persoonlijke, duurzame en integere klantrelatie, met oog voor mens en milieu.

Visie

“Calibration Solutions” betekent de klant centraal stellen met keuze aan mogelijkheden en onafhankelijkheid van locatie te realiseren. Daarbij is TKS BV vrij van merken, compromitterende activiteiten of financiële belangen en is TKS BV onafhankelijk. Integraal en evenwichtig de belangen van alle stakeholders dienen kan uitsluitend door kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid als een eenheid te beschouwen.

Kernwaarden

Deze 4 kernwaarden zijn de bouwstenen die ons bedrijf verenigen en begeleiden in besluitvorming. Ook zijn ze een routekaart voor onze normen en gedrag. Zij vormen de kern van alles wat we doen en helpen bij het bepalen van de cultuur binnen TKS BV en begeleiden denkprocessen bij ons dagelijks werk. Wij geloven dat deze kernwaarden essentieel zijn voor het succes van onze medewerkers en de onderneming als geheel.

Wat ons uniek maakt is niet alleen wat we doen, maar ook hoe wij onze dagelijkse verantwoordelijkheden nemen. Op deze manier laten we zien hoe we omgaan met deze kernwaarden in onze interacties met elkaar.

Onze medewerkers werken met een klantenkring die met unieke eisen en specificaties te maken heeft. Een op deze  kernwaarden gebaseerde benadering van ons werk en het bedrijfsleven is de kern van wat er nodig is om de breedte van de diensten die wij aanbieden aan onze  klanten te leveren.

Snelle doorlooptijd

In ons vaste laboratorium streven wij naar een doorlooptijd van maximaal 10 werkdagen. Bij een kalibratie on-site of in ons mobiel laboratorium heeft u uw apparatuur dezelfde dag weer beschikbaar!